Raporttipohjat

NA
Written by Nora Asikainen
Updated 1 year ago

IMS / Miten raporttipohjaa voi muokata?

Raporttipohjaa voi muokata, jos siitä ei ole luotu vielä raportteja.

A
Written by Annika
Updated 2 years ago
A
Written by Annika
Updated 2 years ago

IMS / Vastuuhenkilön vaihtaminen raportit-osiossa

Vastuuhenkilöita ja -ryhmiä voi lisätä sekä poistaa raporttipohja kohtaisesti. Myös yksittäisen raportin vastuuhenkilön vaihtaminen onnistuu raportin lähettämisen jälkeen.

Written by Tomi Saarinen
Updated 2 years ago

IMS / Miten lisään raportille liitetiedoston?

Liitetiedoston lisääminen raportille

H
Written by Hans
Updated 2 years ago

IMS / Yksittäisen raportin tai aliraportin poistaminen

Tässä artikkelissa käydään läpi, miten yksittäisiä raportteja saa poistettua IMS-ohjelmiston raportit-osiosta

Written by Tomi Saarinen
Updated 2 years ago

IMS / Raporttien näkyvyys raporttipohjista

Käyttäjä huomaa, että pääsee katsomaan vain muutamia raportteja, joissa on osallisena. Muut raportit eivät näy, vaikka hänellä on katsojaoikeudet.

JT
Written by Jari Tervala
Updated 2 years ago
Written by Norma Espinosa
Updated 2 years ago

IMS / Raporttikierron ohjaus

Kuinka lomakkeentäyttäjä voi valita seuraavan vaiheen käsittelijän tai tiedotettavan?

Written by Norma Espinosa
Updated 2 years ago

IMS / Raportin otsikkotietojen muuttaminen

Raportin otsikkoa ja aikarajaa on mahdollista muuttaa vielä raportin lähettämisen jälkeen vastuuhenkilön toimesta.

A
Written by Annika
Updated 2 years ago

IMS / Miten luon raporttipohjan?

Katso ohjevideolta esimerkki Läheltä piti -raportin luomisesta.

P
Written by Paula
Updated 2 years ago

Toiminnot ja tilastointi

IMS / Raporttien tulosten vieminen Exceliin

Tämän ohjeen avulla voit viedä käyttäjiesi raportteihin kirjaamat vastaukset Exceliin

IT
Written by Iiro Toivo
Updated 2 years ago

IMS / Raportit exceliin

Raportit saa tilastoinnin/kyselyiden avulla Excel-tiedostoon

J
Written by Jesse
Updated 2 years ago

IMS / Raportin tilastointi (määrä per kk)

Kuinka näyttää raporttien määrä kuukausitasolla pylväskuvaajana?

OR
Written by Olli Ruotsalainen
Updated 2 years ago

IMS / Raportin tilastointi (yhteenveto)

Kuinka valita itse hakutuloksissa näytettävät kentät?

P
Written by Paula
Updated 2 years ago

IMS / Raportin tilastointi (kyllä vs. ei -piirakka)

Kuinka käyttää raporttiehtoja tulosten suodatukseen ja etsiä täytetyt raportit, joissa on valittu kyllä tai ei tieto?