IMS / Miten luon raporttipohjan?

Katso ohjevideolta esimerkki Läheltä piti -raportin luomisesta.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-järjestelmänvalvojat, IMS-pääkäyttäjät

IMS-ohjelmiston Raportit-osioon voi luoda monenlaisia raporttipohjia.

Alla olevalta ohjevideolta näet miten esimerkiksi Läheltä piti -raportin voi rakentaa:

1. Paina sinistä "+ Luo uusi raporttipohja" -painiketta.
  2. Määritä raporttipohjan otsikkotiedot, onko sillä aikaraja, ketkä toimivat vastuuhenkilöinä jne.

Tekstin vierestä löytyvästä i - painikkeesta saat lisätietoja mitä kyseinen kohta tarkoittaa.
  3. Raporttipohja tarvitsee vähintään yhden vaiheen. Voit lisätä tietojen keräysvaiheen tai tietojen käsittelyvaiheen. Ohjevideossa lisätään tietojen keräysvaihe.
  4. Lisää raporttipohjan tietojen keräysvaiheeseen haluamasi kentät ja määritä niiden leveys. Jos kirjoitat kenttään valmiiksi tekstiä (esim. Etunimi Sukunimi), se näkyy automaattisesti raportin täyttäjälle. Tätä voi hyödyntää esim. raportin täyttämisen ohjeistamisessa.
  5. Kun raporttipohja on valmis, paina "Tallenna ja poistu".
  6. Raporttipohja on nyt valmis täytettäväksi.

Huom! Raporttipohjaa ei voi enää muokata, kun raporttien täyttäminen on aloitettu. Tällöin raporttipohjasta pitää luoda kopio ja muokata sitä.