IMS / Raporttien näkyvyys raporttipohjista

Käyttäjä huomaa, että pääsee katsomaan vain muutamia raportteja, joissa on osallisena. Muut raportit eivät näy, vaikka hänellä on katsojaoikeudet.
JT
Written by Jari Tervala
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-käyttäjät, IMS-pääkäyttäjät

Raportit-osiossa on rajattu näkyvyys raportteihin, jolloin raportit näkyvät vain niihin osallistuneille käyttäjille. Tämän voi kuitenkin vaihtaa menemällä ylläpitoon → Järjestelmän asetukset → Raportit → laita päälle asetus “Salli myös käyttäjien, joilla on raporttipohjaan katsojaoikeudet, katsoa pohjasta luotuja raportteja (ei vaikuta arkaluontoisuuteen)”. Tämä avaa kaikki raportit, jotka eivät ole arkaluonteisia katseltaviksi käyttäjille.

Käyttöönotto

Näin otat ominaisuuden käyttöön IMS-ohjelmistossanne.

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta nimikirjaimiasi ja valitse Ylläpito
  2. Valitse vasemmasta valikosta Järjestelmän asetukset
  3. Valitse aukeavasta vaihtoehdoista Raportit
  4. Laita ruksi ruutuun Salli myös käyttäjien joilla on raporttipohjaan katsojaoikeudet, katsoa pohjasta luotuja raportteja (ei vaikuta arkaluontoisuuteen)
  5. Valitse Tallenna