IMS - Miten luon raportille kielikäännöksen?

Raporttipohja, kielikäännös
NA
Written by Nora Asikainen
Updated 1 year ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-järjestelmänvalvojat, IMS-pääkäyttäjät

Alla olevalta ohjevideolta näet, miten luot kielikäännöksen raporttipohjaan.

Huom. Raporttipohjan tulee olla Ei hyväksytty-tilassa ja raporttipohjalla ei saa olla luotuja raportteja.

1. Avaa raporttipohja, jonka olet luonut suomen kielellä.

2. Valitse kolmen pisteen takaa Hallinnoi kielikäännöksiä, valitse englanti ja paina Tallenna.

3. Vaihda IMS-ohjelmiston käyttökieli englanniksi.

4. Paina Edit report template.

5. Tee tarvittavat kielikäännökset raporttipohjalle.

Niin kauan, kun raporttipohjalla ei ole luotuja raportteja, raporttipohjaa ja sen kielikäännöksiä voi muokata Ei hyväksytty-tilassa.

Katso myös ohjevideo alta raporttipohjan luomisesta:

Miten luon raporttipohjan