IAM-module implementation

ARC / IAM implementation single sign-on (SSO)

The IAM module installation is a part of Arter software updates. Successful implementation requires actions by the IMS admin user and the SSO administrator.

NA
Written by Nora Asikainen
Updated 8 months ago

IMS / IAM implementation single sign-on (SSO)

The IAM module installation is a part of Arter software updates. Successful implementation requires actions by the IMS admin user and the SSO administrator.

NA
Written by Nora Asikainen
Updated 8 months ago

IAM-moduulin käyttöönotto

IMS / IAM käyttöönotto kertakirjautuminen (SSO)

Pääsynhallinnan moduulin (IAM-moduuli) asennus on osa Arter ohjelmistopäivityksiä. Sen onnistunut käyttöönotto edellyttää pääkäyttäjän ja SSO ylläpitäjän toimenpiteitä.

Written by Ville Lukkaroinen
Updated 8 months ago

ARC / IAM käyttöönotto kertakirjautuminen (SSO)

Pääsynhallinnan moduulin (IAM-moduuli) asennus on osa Arter ohjelmistopäivityksiä. Sen onnistunut käyttöönotto edellyttää pääkäyttäjän ja SSO ylläpitäjän toimenpiteitä.

Written by Ville Lukkaroinen
Updated 8 months ago

ARC / IAM käyttöönotto ilman kertakirjautumista

Pääsynhallinnan moduulin (IAM-moduuli) asennus on osa Arter ohjelmistopäivityksiä. Sen onnistunut käyttöönotto edellyttää pääkäyttäjän toimenpiteitä.

Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

IMS / IAM käyttöönotto ilman kertakirjautumista

Pääsynhallinnan moduulin (IAM-moduuli) asennus on osa Arter ohjelmistopäivityksiä. Sen onnistunut käyttöönotto edellyttää pääkäyttäjän toimenpiteitä.

Written by Ville Lukkaroinen
Updated 11 months ago