Prosessieditori

IMS / ARC: Taustakuvan asettaminen kaaviolle

Muuta kuva prosessieditorissa taustakuvaksi klikkaamalla sitä oikealla hiirenpainikkeella ja valitsemalla "aseta taustakuvaksi".

Written by Ville Lukkaroinen
Updated 11 months ago

IMS / ARC: Kuvan lisääminen prosessieditoriin

Blueprint editoriin voi lisätä kuvaobjektin raahaamalla sen kaavion päälle.

Written by Ville Lukkaroinen
Updated 11 months ago

IMS / ARC: JSON-tuonti kaavioon

Voit tuoda JSON -muodossa olevan kaavion Blueprint -prosessieditoriin

Written by Ville Lukkaroinen
Updated 11 months ago

IMS / ARC: JSON-vienti kaaviosta

Voit siirtää tai kopioida kaavioita helposti JSON-viennin ja -tuonnin avulla.

P
Written by Paula
Updated 11 months ago

IMS / ARC: Vuosikellon luominen

Blueprint-prosessieditorilla voi tehdä myös vuosikelloja.

A
Written by Annika
Updated 11 months ago

Teemat ja kuviot

IMS / Kuvioiden muuttaminen linkiksi Blueprint-editorissa

IMS:ssä lähes minkä tahansa kuvion saa toimimaan linkkinä.

Written by Tomi Saarinen
Updated 9 months ago

IMS / ARC: Oman teeman luonti

Blueprint prosessieditorissa voit luoda oman räätälöidyn teeman.

P
Written by Paula
Updated 11 months ago

IMS / ARC: Prosessikaavion kuviot

Mihin prosessikaavion eri symboleita käytetään?

P
Written by Paula
Updated 11 months ago

IMS / ARC: Prosessilinkki-kuvion käyttäminen

Prosessilinkki-kuvion linkittäminen toiseen prosessiin tapahtuu prosessin katselutilassa.

A
Written by Annika
Updated 11 months ago

IMS / ARC: Oman kuviopaketin luonti

Blueprint prosessieditorissa voit luoda oman paketin johon voit lisätä haluamasi kuviot.

Written by Ville Lukkaroinen
Updated 11 months ago

IMS / ARC: Miten piilotan ylimääräiset kuviot?

Prosessieditorista löytyy valmiina monia erilaisia kuviopaketteja. Voit piilotta ne, joita organisaationne ei käytä.

P
Written by Paula
Updated 11 months ago

IMS / ARC: Omien objektien luominen ja lisääminen paketteihin

Tämän ohjeen avulla voit luoda omista kuvistasi objekteja käytettäviksi prosessien ja kaavioiden kuvaamiseen

IT
Written by Iiro Toivo
Updated 11 months ago

Additional articles

IMS / ARC Yhdistimien muokkaaminen

Yhdistimien leveyttä ja väriä voidaan muokata samoin kuin muidenkin objektien, tässä ohjeessa käydään läpi yhdistimille ainutlaatuisia ominaisuuksia