IMS / ARC: JSON-tuonti kaavioon

Voit tuoda JSON -muodossa olevan kaavion Blueprint -prosessieditoriin
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, IMS-muokkaajat, ARC-pääkäyttäjät, ARC-sisällön luojat, ARC-muokkaajat

Kaaviokuvien siirto on helpointa toteuttaa tuomalla haluttu kaaviokuva JSON muodossa uuteen kaavioon. Tämä toimii myös IMSin ja ARCin eri ympäristöjen välillä kaaviokuvia siirrettäessä.

1. Mene Blueprint -prosessieditoriin

2. Valitse vasemmalta ylhäältä "tiedosto"

3. Valitse "tuo JSON-tiedosto" ja valitse tiedosto koneesi hakemistosta.

Tämän jälkeen voit muokata tuotua kaaviokuvaa vapaasti.