IMS / ARC: JSON-vienti kaaviosta

Voit siirtää tai kopioida kaavioita helposti JSON-viennin ja -tuonnin avulla.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago
Ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, IMS-muokkaajat, ARC-pääkäyttäjät, ARC-sisällön luojat, ARC-muokkaajat

Voit viedä IMS- ja ARC-ohjelmistosta kaavion JSON-muodossa tietokoneellesi.

Napsauta auki haluamasi kaavio ja valitse oikeasta ylälaidasta ”Muokkaa” päästäksesi kaavion muokkaustilaan.

Tässä tilassa paina vasemmasta ylälaidasta ”Tiedosto” ja sen jälkeen valitse ”Vie tiedostona” ja ”JSON”. Kaavio latautuu tietokoneellesi.