IMS / Miten käyttöoikeudet asetetaan, että jokaisen yksikön johtaja voi itse lisätä ja poistaa työntekijöitä?

Paikallinen pääkäyttäjä
AR
Written by Annika Rantanen
Updated 8 months ago

Ohjelmisto: IMS

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjä

Ratkaisu:

Tarvitset kaksi käyttäjäryhmää. Tässä esimerkissä Yksikön johtajat -käyttäjäryhmästä tehdään paikallinen pääkäyttäjä Työntekijä -käyttäjäryhmään.

Vaihe 1

Ylläpidosta luodaan käyttäjäryhmät Työntekijöille ja Yksikön johtajille:

Vaihe 2

Muokkaa käyttäjäryhmän oikeuksia Työntekijä -käyttäjäryhmään, mihin haluat antaa Yksikön johtajille paikallisen pääkäyttäjäoikeuden:

Vaihe 3

Valitse Työntekijä -käyttäjäryhmään Yksikön johtajaille oikeus paikalliseksi pääkäyttäjäksi:

Vaihe 4

Käyttäjäryhmien hallinnointi -näkymästä voit varmistaa, mikä käyttäjäryhmä on missäkin käyttäjäryhmässä paikallinen pääkäyttäjä: