IMS / Miten annan käyttöoikeuksia käyttäjille

Jos käyttäjä ei näe tai pääse muokkaamaan haluamaansa prosessia/ dokumenttia/ käsikirjaa/ raporttia, tarkista onko hänellä kaikki tarvittavat oikeudet.
P
Written by Paula
Updated 3 months ago

Voit määrittää osiokohtaisesti mitä oikeuksia eri käyttäjäryhmillä on.

Ohje on tarkoitettu: IMS-järjestelmänvalvoja, paikallinen pääkäyttäjä

Vaihe 1

Avaa osio, jonka oikeuksia haluat muokata ja paina sivun oikeasta laidasta kolmea pistettä. Valitse valikosta Muokkaa oikeuksia

Vaihe 2

Pääset nyt muokkaamaan oikeuksia käyttäjäryhmittäin.

Oikeudet määritetään aina osio- ja kansiokohtaisesti. Jos haluat antaa oikeudet suoraan kaikille alitasoille ja niiden sisällöille, paina Korvaa oikeudet rekursiivisesti

Näet ketä käyttäjäryhmään kuuluu viemällä kursorin käyttäjäryhmän nimen vieressä olevan ikonin päälle.

Katsoja: Näkee viimeisimmän hyväksytyn version sisällöstä

Muokkaaja: Näkee hyväksytyt sekä työversion sisällöstä sekä pystyy muokkaamaan sisältöä

Tarkastaja: Tarkastusoikeus voidaan laittaa päälle, jolloin tarkastaja sisältö lähetetään tarkastettavaksi ennen sisällön hyväksymistä. Tarkastus-oikeus tulee laittaa erikseen päälle ylläpidosta.

Hyväksyjä: Hyväksyjälle voidaan lähettää hyväksymispyyntö, jonka jälkeen hyväksyjä voi hyväksyä työversion, jolloin sisällön versio muuttuu hyväksytyksi

Paikallinen pääkäyttäjä: Voi poistaa sisältöä, arkistoida, muuttaa vastuuhenkilöitä ja jakaa käyttöoikeuksia. Osioissa on myös erilaisia toimintoja, joita paikallinen pääkäyttäjä voi tehdä

Tiedoksi: Voi saada ilmoituksia julkaistusta sisällöstä. Sisällölle voidaan määritellä käyttäjäryhmä, jolle halutaan viestiä uuden version tai uuden sisällön julkaisemisesta. Tiedotettavat-oikeus pitää erikseen laittaa päälle ylläpidosta.