IMS / Oikeuksien muokkaaminen

Jos käyttäjä ei näe tai pääse muokkaamaan haluamaansa prosessia/ dokumenttia/ käsikirjaa/ raporttia, tarkista onko hänellä kaikki tarvittavat oikeudet.
Written by Paula Järvilehto
Updated 6 months ago

Voit määrittää osiokohtaisesti mitä oikeuksia eri käyttäjäryhmillä on.

Ohje on tarkoitettu: IMS pääkäyttäjät

Vaihe 1

Avaa osio, jonka oikeuksia haluat muokata ja paina sivun oikeasta laidasta kolmea pistettä. Valitse valikosta Muokkaa oikeuksia

Vaihe 2

Pääset nyt muokkaamaan oikeuksia käyttäjäryhmittäin.

Oikeudet määritetään aina osio- ja kansiokohtaisesti. Jos haluat antaa oikeudet suoraan kaikille alitasoille ja niiden sisällöille, paina Korvaa oikeudet rekursiivisesti

Näet ketä käyttäjäryhmään kuuluu viemällä kursorin käyttäjäryhmän nimen vieressä olevan ikonin päälle.