IMS / Sähköpostiosoitteiden duplikaattien tarkastaminen

Ylläpidosta löydät toiminnon jolla voit tarkastaa onko käyttäjien sähköposteissa tuplia
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

Jokaisella käyttäjällä tulisi olla uniikki sähköpostiosoite. IAM-käyttäjähallinta moduulin ollessa kytkettynä on käyttäjätili sidottu sähköpostiin. Duplikaatit sähköposteissa aiheuttavat vikatilanteita.

Tämä ohje on tarkoitettu: IMS pääkäyttäjät
Tee tämä vain jos kirjaudut ohjelmistoon manuaalitunnuksilla (käyttäjätunnus+salasana)

Voit helposti tarkistaa jakavatko jotkin käyttäjät saman sähköpostiosoitteen.

1. Mene IMS ylläpitoon

2. Valitse "ylläpitotoimenpiteet" -> "käyttäjät, joilla on identtinen sähköpostiosoite"

3. Näet listauksen käyttäjistä jotka jakavat sähköpostisoitteen. "#xxxx" -linkit vievät suoraan käyttäjätietoihin josta voit vaihtaa sähköpostisoitteen.

4. Käy läpi kaikki käyttäjät joilla on sama sähköpostiosoite käytössä ja anna jokaiselle käyttäjälle uniikki sähköposti.