IMS / Julkinen dokumenttilinkki

Voit jakaa IMS-tiedoston kenelle tahansa käyttämällä julkista dokumenttilinkkiä
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 week ago

Luomalla julkisen linkin, jokaisella linkin saaneella on pääsy jaettuun tiedostoon.

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-järjestelmänvalvojat, dokumentin vastuuhenkilöt, paikallinen pääkäyttäjä

1. Mene dokumentille jonka haluat jakaa ja avaa toiminnot (ikoni: kolme pistettä). Valitse "sisällön jakaminen"

2. Sisällön jako tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa. Kaksi ensimmäistä on tarkoitettu jakamiseen muille IMS-käyttäjille. Valitse "julkinen linkki tiedostoon".

3. Valitse "julkinen jako" -kytkimestä linkki päälle (tästä voit asettaa linkin myös pois päältä). Linkille voit valita jonkin vanhenemispäivämäärän.

4. Valitse "luo uusi linkki". Nyt julkinen linkki on toiminnassa!

Jos tarvitset linkkiä myöhemmin, voit käydä hakemassa sen samasta paikasta. klikkaa vain tällöin "kopioi linkki" jotta saat sen leikepöydällesi.

Julkinen linkki jakaa aina viimeisimmän hyväksytyn version dokumentista. Voit testata linkkiä omassa selaimessasi.

Pääkäyttäjänä voit tarkastella mistä kaikista dokumenteista julkinen jako linkki on päällä

1. Mene ylätasolle "dokumentit" dokumenttipuussa ja valitse kohta "Osion pääkäyttäjä" > "kaikki julkiset dokumentit". Näet listan dokumenteista.