IMS / Sisällön jakaminen

Voit jakaa sisältöä linkin avulla.
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: kaikki käyttäjät

Linkin tiettyyn dokumenttiin saa valitsemalla dokumentin kohdalla oikean reunan kolmesta pisteestä ”Sisällön jakaminen”.

Toiminnon avulla on mahdollista jakaa linkki dokumentin sivulle, jolloin henkilö pääsee tarkastelemaan kyseistä sivua IMSissä.

Tai vaihtoehtoisesti voit jakaa linkin suoraan tiedostoon, jolloin tiedosto latautuu vastaanottajan koneelle.

Sisällön jakaminen onnistuu samalla tavoin myös muista IMS osioista.