ARC / Käyttäjän lisääminen

Käyttäjiä hallitaan ylläpidon "käyttäjät" -osiossa. Muista huomioida onko käytössänne kertakirjautuminen (SSO) vai ei.
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

ARC käyttäjät lisätään ARC-ohjelmistoon valitun käyttäjähallinnan tavan mukaisesti.

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC pääkäyttäjät

Kertakirjautumisen (SSO) ollessa käytössä synkronoidaan käyttäjät valitusta AD:sta (Active Directory). Tällöin ARC käyttäjän lisäämisen tai poistamisen voi tehdä vain organisaation AD:ta hallinnoiva taho.

Manuaalitunnuksien (käyttäjätunnus + salasana) ollessa käytössä käyttäjät lisätään ja poistetaan ARC pääkäyttäjän toimesta ARCin ylläpidossa.

Nämä yllämainitut tavat pätevät riippumatta siitä onko käytössänne Arter IAM-moduuli vai ei.

ARC-käyttäjän lisääminen:

1. Valitse ARC etusivulta oikeasta yläkulmasta ylläpito (ratas-ikoni) ja osio "käyttäjät".

Osiosta voit hakea, muokata ja lisätä yksittäisiä käyttäjiä sekä hallita heidän käyttämiään ARC lisenssejä. Katso videolta miten käyttäjä lisätään:

2. Huomasithan valinnan lisenssityypin kohdalla:

• "Muokkaaja: sisällön luoja" - Voi luoda uutta sisältöä, mutta ei ilman omistaja-oikeutta voi muokata olemassaolevaa sisältöä.
  • "Muokkaaja: pääkäyttäjä" - Ei rajoituksia, järjestelmän pääkäyttäjä.
  • "Katsoja" - vain lukuoikeus ohjelmiston sisältöön.

3. Käyttäjä on nyt lisätty. Järjestelmä lähettää asetettuun sähköpostiosoitteeseen kirjautumislinkin jonka kautta voi asettaa salasanan.