ARC / Käyttäjätunnuksen salasanan alustaminen (resetointi)

Mikäli unohdat ARC tilisi salasanan, sen alustamistapa riippuu siitä onko organisaatiollasi käytössä Arter IAM-käyttäjähallintamoduuli vai ei.
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

Mikäli organisaatiollasi on käytössä Arter IAM-käyttäjähallintamoduuli, voi käyttäjä itse asettaa itselleen uuden salasanan.

Mikäli IAM-moduuli ei ole käytössä tarvitaan salanan asettamiseen ARC-järjestelmänvalvojaa.

Tämä ohje on tarkoitettu: kaikki ARC-käyttäjät
Tämä ohje ei päde mikäli käytössänne on pelkästään kertakirjautuminen (SSO). Jos kohtaat ongelmia ole yhteydessä organisaatiosi AD-tunnuksia hallinnoivaan tahoon.

Tapa 1: Manuaalitunnukset käyttäen IAM-moduulia

1. ARC kirjautumisruudusta on helppo tunnistaa onko IAM-moduuli käytössä vai ei. Näet tällöin "forgot password" / "salasana unohtui?" -painikkeen.

1. Klikkaa painiketta ja anna sähköpostisi jota käytät kirjautumiseen.

3. Saat linkin sähköpostiisi (kts. myös roskaposti) jossa on linkki salasanan uudelleen asettamiseen. Seuraa viestin ohjeita ja aseta salasani uudelleen.

Tapa 2: Manuaalitunnukset ilman IAM-moduulia

1. Mene ARC-ylläpitoon (ratas -ikoni, oikea yläkulma).

2. Valitse "käyttäjät"

3. Klikkaa "alusta salasana" -painiketta. Järjestelmä lähettää käyttäjälle pyynnön salasanan asettamisesta sähköpostiin.