ARC / Käyttäjien poisto

ARC lisenssejä voidaan vapauttaa kun käyttäjä poistetaan käytöstä.
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

Toimi näin mikäli käytössäsi on manuaalitunnukset (käyttäjätunnus+salasana)

Tämä ohje on tarkoitettu: ARC-pääkäyttäjä
Huom! Mikäli käytössäsi on SSO (kertakirjautuminen) pyydä että Active Directoryä hallinnoiva taho poistaa käyttäjän.

1. Valitse ARC etusivulta oikeasta yläkulmasta ylläpito (ratas-ikoni) ja osio "käyttäjät". Valitse käyttäjä jonka haluat poistaa.

2. Toiminnot valikosta (kolme pistettä) löydät vaihtoehdon "poista käytöstä".

3. Käyttäjä on nyt poistettu käytöstä ja käyttäjän lisenssi on vapautettu.

Jäljitettävyyden takia käyttäjä jää kuitenki lokitietoihin, mahdollisiin omistajuuksiin yms. Mikäli haluatkin tuoda käyttäjän takaisin tulee käyttäjä palauttaa.

Käytöstä poistettuja käyttäjiä voit hakea hakutoiminnon avulla:

Toimi samoin kuin toimit käyttäjää poistettaessa. Löydät nyt toiminnot -valikosta valinnan "ota käyttöön". Tämä palauttaa käyttäjän aktiiviseksi.

Liittyvät artikkelit: ARC käyttäjän lisääminen