IMS / Yläpalkin logon vaihtaminen

Ohje kuinka vaihdat yläpalkkiin haluamasi logon
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjä

Esimerkkikuva yläpalkin logosta

IMS-ohjelmiston yläpalkin logo on mahdollista vaihtaa omaan haluttuun logoon. Yleisimmin tässä käytetään organisaation omaa logoa. Asetus on koko ohjelmistoa koskeva eli logo muuttuu kaikilla käyttäjillä. Tämän vuoksi logo voidaan muuttaa vain pääkäyttäjäoikeuksin.

Yläpalkin logon vaihtaminen

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta nimikirjaimiasi ja valitse Ylläpito
  2. Valitse vasemmasta valikosta Järjestelmänvalvoja asetusten alta Ulkoasu
  3. Paina Valitse tiedosto, selaa ja valitse haluamasi kuvatiedosto

Suositeltu maksimiresoluutio 270 x 48 (tiedoston maksimikoko 1 MB). Tuetut tiedostotyypit: jpg, jpeg, gif, bmp, png.
  4. Kun olet avannut kuvan, näät sen vielä esikatselusta. Jos kuva vaikuttaa hyvältä paina lopuksi Tallenna, niin asetus tallentuu ja logon pitäisi päivittyä välittömästi.

Esimerkkikuva miltä näyttää kun logo on vaihdettu

Jos logoa ei vielä näy, kokeile uudelleenkirjautumista. Jos tämäkään ei vielä auta, niin tyhjennä selaimesi välimuisti, käynnistä selaimesi uudelleen ja kirjaudu IMS-ohjelmistoon uudelleen.