IMS / Prosessieditorin valinta (Draw / Blueprint)

Mikäli käytössänne on Arter IAM- & Draw-moduulit, voi IMS-ylläpidosta valita mitä prosessieditoria käytetään uusien prosessien piirtämiseen.
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

Ylläpidosta voit valita helposti mitä prosessieditoria käytetään uusien prossien kuvaamiseen. Jo kuvatut prosessit aukevat aina samalla editorilla mitä on aiemmin käytetty.

Tämä ohje koskee: IMS-järjestelmänvalvojat [Admin]

1. Mene IMS-ylläpitoon. Käyttöliittymästä oikea yläkulma: klikkaa profiiliasi (nimikirjaimet) ja valitse "ylläpito"

2. Järjestelmän asetukset > "Prosessit"

3. Täältä näet erilaisia asetuksia jotka vaikuttavat IMS prosessit -osioon. Ensimmäisenä on eri vaihtoehdot prosessieditorille.

1. Blueprint: ei Draw-editoria käytössä. Kaikki uudet prosessit piirretään automaattisesti vanhalla Blueprint-editorilla
  2. Draw: kaikki uudet prosessit piirretään automaattisesti uudella Draw-editorilla
  3. Blueprint ja Draw: käyttäjä saa valita ennen prosessin piirtämistä kumpaa editoria käyttää

4. Tee valinta ja paina "tallenna"

Muistathan että tämä valinta pätee vain uusiin IMS prosesseihin. Kun tehdään uusi ja tyhjä prosessi tulee editorivalinta tämän asetuksen mukaisesti.