IMS / Oletuskäyttäjäryhmä

Määrittele käyttäjäryhmä, johon kaikki käyttäjät oletusarvoisesti kuuluvat.
Written by Liisamari Seppälä
Updated 1 year ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-järjestelmänvalvojat

Kaikki IMS-käyttäjät lisätään oletuskäyttäjäryhmään riippumatta siitä millä tavalla käyttäjä on järjestelmään lisätty.

Tässä esimerkissä oletuskäyttäjäryhmä on "katsojat" niminen ryhmä. Oletuskäyttäjäryhmä voi kuitenkin olla mikä tahansa luotu käyttäjäryhmä.

Näin valitset oletuskäyttäjäryhmän:

1. Valitse Ylläpito / Käyttäjäryhmät / Oletuskäyttäjäryhmät

2. Valitse Aseta Oletuskäyttäjäryhmät

Kun seuraava käyttäjätunnus luodaan järjestelmään, se liitetään automaattisesti "Katsojat" -ryhmään kuuluvaksi. Tämä toiminto on hyödyllinen myös kertarkirjautumisen (SSO) kanssa käytettävänä