IMS / Miten päivitetään verkkodokumentti?

Verkkodokumentin päivitys
Written by Norma Espinosa
Updated 2 years ago

Jotta pystyt muokkaamaan verkkodokumentin sisältöä, dokumentin tiedoissa "Versiotava" - kohta pitää olla valittuna.

Valitse haluamasi dokumentti ja tämän jälkeen klikkaa "Muokkaa dokumentin tietoja" sivun oikeasta yläreunasta.

Laita täppä kohtaan "Versiotava" ja lopuksi klikkaa Tallenna.

Tämän jälkeen sivun oikealle reunalle ilmestyy "Muokka dokumenttia" -painiketta, josta pääset muokkaamaan verkkodokumentin sisältöä.