IMS / Kansiorakenteen poistaminen

Kokonaisen kansiorakenteen poistaminen
HA
Written by Hans Aura
Updated 4 months ago
Tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät

Mene ylimmän tason tiedostoon > valitse toiminnot (kolme pistettä yläoikealla) > klikkaa arkistoi taso > mene arkistoon vasemmalla olevasta napista > valitse kaikki kansiot jotkat haluat poistaa > sivun alhaalta alasvetovalikosta valitse poista > klikkaa suorita

Tason voi poistaa joko arkistoinnin jälkeen tai ennen arkistointia. Ennen arkistointia poistaminen on mahdollista vain, jos tasossa ei ole sisältöjä eikä alitasoja.