IMS / Tallenteiden päivittäminen

Tämä artikkeli neuvoo miten tallenteet saa korvattua kokonaan uudella dokumentillä
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 10 months ago
Tämä ohje on tarkoitettu muokkaajille

Joskus on tarpeen korvata IMSissä oleva tallenne täysin uudella dokumentillä. Tämä onnistuu "päivitä dokumentti"- toiminnolla ilman että dokumentti pitää tehdä kokonaan uudelleen IMSiin.

Jos dokumentti on hyväksyttävä muttei versioitava, hyväskyntä tulee poistaa ennen päivitystä

1. Mene dokumentin sivulle

2. Valitse toiminnot- valikosta "Päivitä dokumentti"

3. Paina "Selaa" ja etsi uusi dokumentti tietokoneeltasi. Valitse se, ja paina "avaa". Dokumentin nimen pitäisi ilmestyä "Selaa"- painikkeen vierelle. Tässä vaiheessa voit vielä muuttaa dokumentin laatijan ja kirjoittaa muutoslokiin merkinnän. Paina lopuksi vielä "Päivitä"- painiketta.

Tämän jälkeen dokumentti voidaan hyväksyä tai tarkastaa normaalisti