IMS / Onko ohjelmistoon mahdollista tallentaa videotiedostoja?

Videotiedostojen tallentaminen on mahdollista, mutta suuret tiedostot kannattaa tuoda ympäristöön linkin avulla.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago
Ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, IMS-muokkaajat

Videotiedostojen tallentaminen on mahdollista.

Dokumentin maksimikoko on kuitenkin 100 megaa, joten jos video on sitä isompi, kannattaa se tallentaa muualle ja tuoda linkkinä IMS ympäristöön.

Kaikki yleisimmät tiedostomuodot käyvät, kunhan vain maksimikoko ei ylity.

Suoratallennus ei toimi videotiedostojen kohdalla. Video latautuu koneelle, minkä jälkeen se voidaan avata ja katsoa.

Videosta on helppo tuoda uusin versio IMSiin "Päivitä dokumentti" -toiminnolla.

Valitse oikeasta reunasta "Päivitä dokumentti". Eteesi aukeaa ruutu, johon voit lisätä uuden tiedoston. Kirjoita laatija-kenttään muokatun dokumentin laatija ja muutoslokikenttään selostus tehdyistä muutoksista.

Päivittämisen jälkeen valittu tiedosto korvaa edellisen.

Voit käyttää "Päivitä dokumentti" -toimintoa myös teksti- tai kuvatiedostojen päivittämiseen.