IMS / Dokumenttilinkki

Dokumenttilinkillä varmistetaan, että dokumentti löytyy ainoastaan yhdestä paikasta.
A
Written by Annika
Updated 2 years ago
Ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjä ja IMS-muokkaaja

IMS-pääkäyttäjän tulee luoda ensin Ylläpidosta dokumenttipohja dokumenttilinkin käytölle. Reittiä Ylläpito > Dokumentit > Dokumenttipohjat, pääset luomaan uuden dokumenttipohjan kohdasta 'Lisää'. Kirjaa haluamasi tiedot ja valitse tyypiksi dokumenttilinkki. Tallenna.

IMS-muokkaaja voi luoda dokumenttilinkkejä, kunhan IMS-pääkäyttäjä on ensin luonut dokumenttipohjan dokumenttilinkille.

Esimerkissä linkitetään Ohjeet-tasolta Raportointi-dokumentti Johtaminen-tasolle dokumenttilinkillä. Näin ollen sama Raportointi-dokumentti löytyy IMSistä kahdelta tasolta, mutta johtaa ainoastaan yhteen dokumenttiin.

1. Vaihe:  Hae dokumentin sisällön jakamisen kautta dokumentin linkki.

2. Vaihe: Valitse millaiseen näkymään linkki aukeaa (linkki sivulle tai linkki sisältöön) ja kopioi linkki (ctrl +c)).

3. Avaa Johtaminen-kansio ja lisää uusi dokumentti:

Voit klikata kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

4. Valitse dokumenttipohjan tyypiksi dokumenttilinkki ja liitä sisällön jakamisesta kopioimasi linkki kohtaan 'Linkin polku'. Täytä myös muut tarvittavat tiedot. Tallenna. Dokumenttilinkki on valmis.

5. Johtaminen-tasoon tulee dokumenttilinkki 'Raportointi', jota klikkaamalla linkki ohjaa Ohjeet-tason Raportointi-dokumenttiin: