IMS / Dokumentin linkittäminen toiseen kansioon

Kun haluat, että IMS:n dokumentit-osion kansiossa oleva dokumentti on saatavilla myös toisesta kansiosta, voit tehdä siitä linkityksen. Näin vältät tupladokumenttien muodostumisen.
A
Written by Annika
Updated 2 years ago
Ohje on tarkoitettu: IMS-muokkaajat

1. Valitse alkuperäinen dokumentti, jonka haluat löytyvän myös toisesta kansiosta:

2. Avaa kolmen pisteen takaa ”Sisällön jakaminen”:

3. Valitse ”Linkki tiedostoon” ja kopioi osoite:

4. Mene kansioon, johon haluat saman dokumentin näkyviin, ja ”Lisää dokumentti”.

5. Valitse dokumentin tyypiksi ”Dokumenttilinkki” ja liitä aiemmin kopioimasi ”Linkki tiedostoon” osoite linkin polku -kohtaan:

6. "Avaa Testitiedosto” avaa suoraan toisessa dokumenttikansiossa olevan alkuperäisen tiedoston.