IMS / Dokumentin laatijan nimen vaihtaminen

Dokumentin laatijan pääsee vaihtamaan, kun dokumentin päivittää. Dokumentti pitää siis ensin ladata ja sen jälkeen korvata IMS:iin tallennettu tiedosto ladatulla.
Written by Tomi Saarinen
Updated 2 years ago
Tämä artikkeli on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjä, IMS-muokkaaja

1. Lataa tiedosto, jonka laatijan nimen haluat muuttaa

2. Ladatusta tiedostosta kannattaa poistaa IMS:n luomat luokittelutiedot, jos ne on laitettu päälle

3. Tallenna ladattu tiedosto omalle tietokoneelle

4. Mene takaisin IMS:iin ja dokumenttiin, jonka laatijan haluat muuttaa ja valitse toiminnot (kolme pistettä) → Päivitä dokumentti → ja avautuvaan ruutuun pääset kirjoittamaan uuden laatijan. Valitse aiemmin lataamasi tiedosto kohtaan “Tiedosto”. Dokumentista tulee uusi versio, jos kyseessä on hyväksytty versio. Tällä tavalla dokumentti ikään kuin korvataan ladatulla dokumentilla, jolloin uuden laatijan saa asetettua.