IMS / Miten lataan prosessien ja käyttäjien tiedot järjestelmästä?

IMSin ylläpidosta on mahdollista ladata sekä käyttäjien että prosessien tiedot Exceliin.
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 2 years ago
Tämä ohje on tarkoitettu pääkäyttäjille

IMSistä on pidemmän aikaa ollut mahdollista ladata kaikkien käyttäjien tiedot Excel- tiedostona. Versiossa 20.5.0 tämä tuli mahdolliseksi myös prosessien tiedoille.

Käyttäjien tietojen lataaminen:

1. Mene ylläpito- osioon

2. Valitse Ylläpitotoimenpiteet ja sieltä "Lataa käyttäjien tiedot"

3. Voit nyt tallentaa tiedoston tai avata sen Excelissä. Kyseisestä tiedostosta löytyvät käyttäjiin liittyvät yleiset tiedot

Prosessien tietojen lataaminen:

1. Mene ylläpito- osioon

2. Valitse Ylläpitotoimenpiteet ja sieltä "Lataa prosessien tiedot"

3. Seuraavaksi avautuvassa ikkunassa voit valita haluatko tarkastella uusimpia- vai vain hyväksyttyjä prosesseja ja haluatko ladata myös prosessien yhteenvetojen tiedot

Excelissä näkyvät tiedot:

Jos valitset ladata myös yhteenvetojen tiedot, käytössänne olevat tiedot tulevat samaan tapaan omiin sarakkeisiinsa

Muista, että voit määritellä prosessin yhteenveto- osion tiedot ylläpidon Prosessit- kohdasta: