IMS / Usean käyttäjän lisääminen samanaikaisesti

Tämän ohjeen avulla lisäät useamman käyttäjän kerrallaan
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, ei-SSO-asiakas

IMS-ohjelmistoon voidaan luoda käyttäjiä yksi kerrallaan tai sitten monta samanaikaisesti. Näistä jälkimmäinen on tehokkaampi tapa, jos tulevista käyttäjistä on tarvittavat tiedot olemassa kuten esimerkiksi nimi, käyttäjätunnus, puhelinnumero ja vaikkapa henkilön tehtävänimike.

Jos haluat lisätä IMS-ohjelmistoon monta käyttäjää samanaikaisesti, toimi näin:

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta nimikirjaimiasi ja valitse Ylläpito
  2. Valitse vasemmasta valikosta Järjestelmän asetukset
  3. Valitse Käyttäjät-osion alta Lisää monta käyttäjää
  4. Täytä käyttäjän tiedot muodossa:
    Etunimi, Sukunimi, Käyttäjätunnus, Salasana, Puhelinnumero, GSM-numero, Faksi, Sähköposti, Tehtävänimike, Osasto
  5. Kun käyttäjät ja heidän tiedot ovat lisätty paina lopuksi Tallenna
Huomioita:
* Yksi rivi/käyttäjä. Rivinvaihto aloittaa uuden käyttäjän.
* Suosittelemme täyttämään vähintään kentät Käyttäjätunnus, Salasana, Etunimi ja Sukunimi.
* Jos jokin kenttä halutaan jättää tyhjäksi, lisää pilkkujen väliin välilyönti.
* Jos monella käyttäjällä on samoja tietoja (esim. Tehtävänimike ja Osasto), niin lisää nämä peräkkäin niin, että ensimmäisellä näistä ovat tiedot oikein. Seuraavat käyttäjät nimittäin perivät edelliset tiedot mikäli tietoja ei erikseen anneta.

Esimerkkejä monen käyttäjän lisäämisestä erilaisilla tiedoilla

Huomioita esimerkeistä riveittäin:
1. Lisää käyttäjän ilman puhelinnumeroa ja faksin numeroa.
2. Lisää käyttäjän ilman puhelinnumeroa, GSM-numeroa ja faksin numeroa. Samalla käyttäjä perii edellisen käyttäjän tiedoista itselleen Koodari ja Tuotekehitys -arvot.
3. Lisää käyttäjän ilman GSM-numeroa ja faksin numeroa. Tehtävänimike ja Osasto -kentät saavat arvot Myyjä ja Myynti.
4. Lisää käyttäjän ilman puhelinnumeroa, GSM-numeroa, faksin numeroa ja sähköpostia, mutta Tehtävänimike ja Osasto periytyvät edelliseltä käyttäjältä.
5. Lisää käyttäjän hyvin perustiedoilla (etunimi, käyttäjätunnus ja salasana) ja muut jäävät tyhjiksi. Tämä toimii, mutta suosittelemme kuitenkin vielä lisäämään käyttäjälle jonkinlaisen sukunimen.