IMS / Pudotuslistan vaihtoehtojen järjestyksen muuttaminen

Kun olet luonut pudotuslistan, voit vielä jälkikäteen muuttaa vaihtoehtojen järjestystä
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 2 years ago
Tämä ohje on tarkoitettu pääkäyttäjille
Ohjeen pudotuslistojen luomisesta löydät täältä

1. Mene "Ylläpito" osioon ja klikkaa "Järjestelmänvalvoja"- osiosta löytyvää "Pudotuslistat" vaihtoehtoa

2. Avaa haluamasi pudotuslista klikkaamalla pudotuslistan nimeä. Paina vielä "Muokkaa pudotuslistaa"

3. Voit muuttaa järjestystä viemällä hiiresi "poista"- painikkeen oikealle puolelle(vaihtoehdot toisistaan rajoittavan viivan sisälle), painamalla hiiren vasemman näppäimen pohjaan ja raahaamalla pudotuslistan haluamallesi paikalle

4. Kun pudotuslistan vaihtoehdot ovat haluamassai järjestyksessä, muista vielä tallentaa