IMS / Kansiorakenteen poistaminen

Kokonaisen kansiorakenteen poistaminen
H
Written by Hans
Updated 2 years ago
Tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät

Mene kansiorakenteessa ylimmän tason tiedostoon (tai poistettavan kansion kohdalle, jos tarkoitus ei ole poistaa koko rakennetta) > valitse toiminnot (kolme pistettä yläoikealla) > klikkaa arkistoi taso:

Mene arkistoon vasemmalla olevasta napista> valitse kaikki kansiot jotkat haluat poistaa > sivun alhaalta alasvetovalikosta valitse poista > klikkaa suorita.

Tason voi poistaa joko arkistoinnin jälkeen tai ennen arkistointia. Ennen arkistointia poistaminen on mahdollista vain, jos tasossa ei ole sisältöjä eikä alitasoja.