IMS / Tallenteiden päivittäminen

Tämä artikkeli neuvoo miten tallenteet saa korvattua kokonaan uudella dokumentillä
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 2 years ago
Tämä ohje on tarkoitettu muokkaajille

Joskus on tarpeen korvata IMSissä oleva tallenne täysin uudella dokumentillä. Tämä onnistuu "päivitä dokumentti"- toiminnolla ilman että dokumentti pitää tehdä kokonaan uudelleen IMSiin.

Jos dokumentti on hyväksyttävä muttei versioitava, hyväskyntä tulee poistaa ennen päivitystä

1. Mene dokumentin sivulle

2. Valitse toiminnot- valikosta "Päivitä dokumentti"

3. Paina "Selaa" ja etsi uusi dokumentti tietokoneeltasi. Valitse se, ja paina "avaa". Dokumentin nimen pitäisi ilmestyä "Selaa"- painikkeen vierelle. Tässä vaiheessa voit vielä muuttaa dokumentin laatijan ja kirjoittaa muutoslokiin merkinnän. Paina lopuksi vielä "Päivitä"- painiketta.

Tämän jälkeen dokumentti voidaan hyväksyä tai tarkastaa normaalisti