IMS / Dokumentin luokittelutietojen muokkaus

Dokumentin luokittelutietojen muokkaus tapahtuu toiminnot -valikon kautta.
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

Dokumentille saa näkyville perustietojen lisäksi sille asetettuja luokittelutietoja. Nämä tiedot saa näkyville painamalla dokumentilla "näytä tiedot" -painiketta.

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-muokkaajat, IMS-pääkäyttäjät

1. Muokkaa luokittelutietoja toiminnot -valikosta (kolme pistettä oikealla ylhäällä)

2. Valitse "muokkaa luokittelutietoja"

Huom! Jotta luokittelutietoja voi muokata tulee ne ensin asettaa käyttöön:
Näin otat luokittelutietokentän käyttöön

3. Aseta kentille arvot ja paina tallenna.

4. Luokittelutiedot näkyvät dokumentin perustietojen jälkeen. Saat ne näkyville "Näytä tiedot" -näppäintä painamalla.