IMS / Dokumentin lisääminen

Kuinka dokumentti lisätään IMSiin?
NA
Written by Nora Asikainen
Updated 1 year ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-muokkaajat, IMS-pääkäyttäjät/IMS-järjestelmänvalvojat

1. Mene Dokumentit-osioon. Klikkaa oikealta ylhäältä ''Lisää uusi dokumentti''.

2. Nimeä dokumentti ja valitse ennalta luotu dokumenttipohja, mitä haluat käyttää. Täytä muut tarvittavat kentät. Tallenna.

Huom. Jos käytössä on Hyväksyntä-kierros, ei dokumentti näy katsojille ennen kuin dokumentti on hyväksytty.
Huom. Muista myös tarkistaa oikeudet kolmen pisteen takaa, kenelle dokumentti on näkyvissä.