IMS / Aseta dokumentti lukukuitattavaksi

Voit asettaa minkä tahansa IMS dokumentin lukukuitattavaksi
Updated 2 years ago

Muokkaamalla dokumentin tietoja voit asettaa sen lukukuitattavaksi, näin dokumenttia tarkastelevat käyttäjät voivat kuitata lukeneensa dokumentin. Tästä merkinnästä jää jälki dokumentin lokitietoihin.

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, IMS-muokkaajat

1. Mene dokumentille jonka haluat asetttaa lukukuitattavaksi ja valitse toiminnot -valikon (kolme pistettä) kautta "muokkaa dokumentin tietoja"

2. Tätä kautta voit muokata myös dokumentin kuvausta, nimeä, lisätä tunnisteita... Aseta lukuittaukset päälle kohdasta "ota käyttöön lukukuittaukset". Paina tallenna.

3. Nyt dokumenttia tarkastelevat näkevät alla olevan ilmoituksen. Painamalla alleviivattua tekstiä luo järjestelmä merkinnän että kyseinen käyttäjä on tehnyt lukukuittauksen.

Liittyvät artikkelit: Mistä nähdä lukukuittaukset