ARC / Omien suosikkien merkkaus ja hallinnointi

Tämän ohjeen avulla opit merkkaamaan ja hallinnoimaan sisällöstä omia suosikkejasi
OR
Written by Olli Ruotsalainen
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-peruskäyttäjä

ARC-ohjelmistossa voi merkata haluttua sisältöä henkilökohtaiseksi suosikiksi. Tämän ansiosta itselle tärkeää ja usein käytettyä sisältöä ei tarvitse hakea eri paikoista, vaan kaikki suosikit on näkyvillä yhdellä sivulla.

1. Navigoi ARCissa haluttuun sisältöön.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse listasta Aseta suosikiksi.

Huomio: Jos haluat poistaa sisällön suosikeistasi se onnistuu samalla tapaa. Valinnan Aseta suosikiksi tilalla lukee tällöin Poista suosikeista.

Esimerkki:

Haetaan elementti Tietokone_A1, katsotaan elementin tiedot ja asetetaan se henkilökohtaiseksi suosikiksi

Omien suosikkien löytäminen ja hallinnointi

Löytääksesi omat suosikkisi tulee sinulla olla henkilökohtainen etusivu luotuna. Jos sinulla ei vielä ole henkilökohtaista etusivua luotuna, luo se tämän ohjeen avulla: ARC / Uuden etusivunäkymän lisääminen.

Lisää etusivulle Suosikit-osio näin:

1. Navigoi omalle etusivullesi ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Muokkaa.
  2. Kohdasta Asettelu valitse + Lisää.
  3. Valitse Listaukset ja sen jälkeen Suosikit ja klikkaa Jatka.
  4. Voit vielä halutessasi asetella osion siirrä & pudota -tyyppisesti haluttuun paikkaan. Tämän jälkeen paina Tallenna.

Esimerkki:

Muokataan Ari Arkkitehtuurin etusivun näkymää lisäämällä Suosikit-osio.

Ari Arkkitehtuurin etusivun näkymä, jossa nähdään Suosikit-osio. Vain yksi elementti Tietokone_A1 on merkattu suosikiksi.