ARC / Uuden etusivunäkymän lisääminen

Etusivunäkymiä voi lisätä ja niitä voi muokata ARC etusivun kautta
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 5 months ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-pääkäyttäjät

1. Siirry ARC-ohjelmiston etusivulle valitsemalla vasemmasta laidasta ”Etusivu”

2. Klikkaa näkymän oikeasta reunasta löytyvää ”+Lisää”-painiketta. Perustiedoissa anna etusivulle nimi ja valitse sen tyyppi:

• Henkilökohtainen etusivu näkyy vain sinulle.
  • Asiakkuus- tyyppinen etusivu näkyy koko organisaatiolle (suositus).
  • Ryhmän tai näkökulman avulla voit rajata etusivun näkymään jollekin tietylle ryhmälle kuten prosessiomistajille tai näkökulmalle
Huom! Ryhmät ja näkökulmat täytyy olla luotuina ARC-ohjelmistoon ennen kuin etusivun voi rajata ja asettaa näkyväksi niiden mukaan.

3. Valitse asettelusta "+lisää" painikkeen kautta mitä etusivulla näkyy. Voit valita jo luotua sisältöä esimerkiksi kaaviokuvia tai taulukoita.

Klikkaamalla "pienennä" ikonia (vastakkain olevat nuolet) voit valita objektin leveyden.

4. Paina "tallenna". Nyt voit valita uuden etusivunäkymän listauksesta.

Huomaathan että voit järjestellä etusivuja raahaamalla niitä hiirellä.