ARC / käytöstä poistettujen käyttäjien tuhoaminen

Käytöstä poistettuja kohteita kuten käyttäjiä voi tuhota ARC toiminnolla.
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 11 months ago

Normaalisti ARC-ohjelmistossa kohteita ei poisteta kokonaan. "Poista käytöstä" -toiminto ei hävitä sisältöä vaan sen voi myöhemmin palauttaa etsimällä näitä kohteita haun avulla.

Käytöstä poistettujen kohteiden tuhoaminen on joissain tapauksissa tarpeen tehdä; kuten IAM-käyttäjähallintamoduulin asennuksen yhteydessä.

Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: ARC-pääkäyttäjät

1. Klikkaa ARC etusivulta oikeasta yläkulmasta asiakkuutesi (tenant) nimeä ja tämän jälkeen valitse "asetukset" eli kolme pistettä > "tuhoa käytöstä poistettuja kohteita".

2. Vieritä listaa poistetusta sisällöstä ja avaa kohta "käyttäjät". Valitse kaikki käytöstä poistetut käyttäjät.

3. Valitse alakulmasta "tuhoa" ja tämän jälkeen ponnahdusikkunasta uudelleen "tuhoa". Saat varmistuksen että kohteet on onnistuneesti tuhottu. Voit tarvittaessa myöhemmin luoda käyttäjät uudelleen.