IMS / Mitä eriväriset ikonit tarkoittavat prosessihierarkiassa?

Prosessin luokka määritetään Yhteenveto-sivulla. Punainen pallo ilmoittaa hyväksymättömästä prosessista.
A
Written by Annika
Updated 2 years ago
Ohje on tarkoitettu: IMS-katsojat, IMS-muokkaajat ja IMS-pääkäyttäjät

Prosessiluokka

Eriväriset ikonit prosessin edessä tarkoittavat

• Sininen: ydinprosessi
  • Punainen: luokittelematon
  • Vihreä: avainprosessi
  • Ruskea: tukiprosessi

Prosessiluokka määritetää 3-sivutekniikan Yhteenveto-välilehdellä:

1. Valitse prosessi
2. Valitse 3-sivutekniikasta Yhteenveto-välilehti
3. Valitse oikealta 'Muokkaa yhteenvetoa'

4. Määritä luokka pudotusvalikosta
5. Tallenna

Värit luokille ovat vakioita eikä niitä voi muokata.

Hyväksymätön prosessi

Punainen pallo prosessihierarkiassa osoittaa, että prosessi tai prosessin viimeisin versio on hyväksymättä. Hyväksymätön prosessi ei näy käyttäjille, kenellä on katsoja-oikeus prosessiin.

Kaikki IMS-käyttäjät näkevät prosessihierarkiassa prosessit, mitkä on hyväksytty ja mihin käyttäjän oikeudet on määritetty.