Jira asiakasportaali

Tukipyyntöjen seuraaminen
Updated 2 years ago

Asiakasportaali löytyy osoitteesta https://arteroy.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/2

Täällä voit luoda uusia tukipyyntöjä ja myös kirjautua omalle tilillesi. Tilille kirjautuminen tapahtuu oikeasta yläkulmasta löytyvästä Log In -napista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ensimmäiseen kenttään ja jos et tiedä salasanaasi, niin valitse alhaalta Forgot your password?. Muuten syötä salasanasi ja pääset kirjautumaan tilillesi.

Kirjautumisen jälkeen voit seurata tukipyyntöjä oikeasta yläkulmasta löytyvästä Request-napista.

Valittavana on itse luodut sekä kaikki tukipyynnöt, johon tulee näkyviin kaikkien organisaation jäsenten tukipyynnöt. Niitä voi etsiä tai suodattaa luojan mukaan tai onko tiketti avoinna tai suljettu. Alhaalla näkee listauksessa tukipyyntönumeron, otsikon, tilan ja tukipyynnön luojan.