IMS / Järjestelmänvalvojan oikeudet

Pelkkä ADMIN- käyttäjäryhmään lisääminen ei itsessään anna vielä käyttäjälle järjestelmänvalvojan oikeuksia
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 6 months ago
Tämä ohje on tarkoitettu pääkäyttäjille
Tämä ohje toimii vain asennuksissa, joissa ei ole kertakirjautumista käytössä

Useat asiakkaamme luovat IMS toimintajärjestelmäänsä erillisen käyttäjäryhmän järjestelmän pääkäyttäjille. IMSin käyttäjätiedoissa on kuitenkin vielä erillinen asetus joka pitää laittaa päälle jotta käyttäjä saa järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Mene ylläpitoon, valitse vasemman reunan valikosta "käyttäjät"

2. Avaa haluamasi käyttäjän tiedot klikkaamalla hänen käyttäjänimeään

3. Valitse "Järjestelmänvalvoja"- kohta ja lisää käyttäjä haluttuihin käyttäjäryhmiin. Muista tallentaa

Nyt käyttäjällä on järjestelmänvalvojan oikeudet.