IMS / Tehtävän linkittäminen muuhun sisältöön

IMS:ssä on mahdollisuus lisätä tehtävä, jossa näkyy linkki johonkin toiseen IMS:ssä olevaan sisältöön esim. yksittäiseen prosessiin.
Written by Tomi Saarinen
Updated 2 years ago
Tämä artikkeli on tarkoitettu: IMS-käyttäjät

IMS:n tehtäviin on mahdollista saada linkki toiseen IMS:ssä olevaan sisältöön, johon tehtävä liittyy. Kun tehtävään halutaan linkki, on uusi tehtävä lisättävä menemällä ensin sisältöön (esim. prosessikartta), johon tehtävä halutaan linkittää. Paina "Näytä tiedot" --> Tehtävät --> "luo uusi tehtävä"

Tämä antaa lisätä tehtävän, johon voidaan täyttää tehtävän nimi, kuvaus jne.

Kun tehtävä on lisätty, se ilmestyy tehtävät-osioon normaalisti, mutta tehtävä näkyy myös sisällön (tässä tapauksessa prossikartan) "näytä tiedot" välilehdellä.

Tehtävässä näkyy myös linkki sisältöön, johon se liittyy.