IMS / Raporttien tulosten vieminen Exceliin

Tämän ohjeen avulla voit viedä käyttäjiesi raportteihin kirjaamat vastaukset Exceliin
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 2 years ago
Tämä ohje on tarkoitettu muokkaajille
Löydät ohjeet raporttien viemiseen Exceliin täältä

1. Valitse haluamasi raporttipohja, klikkaa toiminnot- valikosta "Tilastoi raportteja"

2. Luo uusi kysely

3. Nimeä kysely ja poista ehdot

4. Valitse alhaalta "Valitse esitettävät kentät"

5. Klikkaamalla "Lisää kenttä" avautuu pudotuslista jossa näkyy raporttipohja erillisiä tietoja ja kenttiä. Klikkaa haluamaasi kenttää tai tietoa

6. Toista kaikille haluamillesi tiedoille sekä kentille ja tallenna

7. Palaa raporttikyselyiden listaukseen oikean yläkulman nuolesta

8. Voit viedä tulokset Exceliin tästä painikkeesta

Tyhjät solut Excelissä tarkoittavat sitä, että raportin täyttäjä on jättänyt kyseisen kentän tyhjäksi