IMS / Raportit exceliin

Raportit saa tilastoinnin/kyselyiden avulla Excel-tiedostoon
J
Written by Jesse
Updated 2 years ago

Helpoiten saatte raportit talteen tekemällä raporttipohjalla kyselyn menemällä Toiminnot → Tilastoi raportteja.

Luo uusi kysely ja ehdoksi jokin mikä näyttää kaikki raportit, esim Arkistoitu = Ei ja Tulosten esittäminen-kohtaan Valitse esitettävät kentät, tähän valitse kaikki kentät jos kaikki halutaan talteen, kun kaikki on lisätty, tallenna kysely ja mene Kyselyt näkymään (Toiminnot → Tilastoi raportteja) ja paina luomasi kyselyn vieressä olevaa Excel ikonia "Tulosta uuden mallinen Excel (xlsx)".