IMS / ARC: Omien objektien luominen ja lisääminen paketteihin

Tämän ohjeen avulla voit luoda omista kuvistasi objekteja käytettäviksi prosessien ja kaavioiden kuvaamiseen
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 2 years ago
Tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, ARC-pääkäyttäjät
Jos haluat käyttää kuvaa vain kerran etkä halua lisätä sitä mihinkään pakettiin, lopeta vaiheessa 3

1. Avaa blueprint- editori. Tämän jälkeen avaa tietokoneeltasi kansio, jossa on haluamasi kuva.

2. Raahaa valitsemasi kuva blueprint-editorin piirtoalueelle

3. Seuraavaksi voit valita kuvion oletuskoon. Paina tämän jälkeen "Lähetä kuva"

4. Klikkaa editoriin tuotua kuvaa hiiren oikealla painikkeella, vie hiiri "lisää pakettiin"- vaihtoehdon kohdalle ja valitse haluamasi paketti

5. Nyt objekti on lisätty valitsemaasi pakettiin

Itsetehdyt objektit käyttäytyvät kuten muutkin ei-hierarkkiset objektit, eli voit halutessasi lisätä siihen yhdistimiä, muuttaa kokoa ja kääntää sitä yms.