IMS / ARC: Omien objektien luominen ja lisääminen paketteihin

Tämän ohjeen avulla voit luoda omista kuvistasi objekteja käytettäviksi prosessien ja kaavioiden kuvaamiseen
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 10 months ago
Tämä ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, ARC-pääkäyttäjät
Jos haluat käyttää kuvaa vain kerran etkä halua lisätä sitä mihinkään pakettiin, lopeta vaiheessa 3

1. Avaa blueprint- editori. Tämän jälkeen avaa tietokoneeltasi kansio, jossa on haluamasi kuva.

2. Raahaa valitsemasi kuva blueprint-editorin piirtoalueelle

3. Seuraavaksi voit valita kuvion oletuskoon. Paina tämän jälkeen "Lähetä kuva"

4. Klikkaa editoriin tuotua kuvaa hiiren oikealla painikkeella, vie hiiri "lisää pakettiin"- vaihtoehdon kohdalle ja valitse haluamasi paketti

5. Nyt objekti on lisätty valitsemaasi pakettiin

Itsetehdyt objektit käyttäytyvät kuten muutkin ei-hierarkkiset objektit, eli voit halutessasi lisätä siihen yhdistimiä, muuttaa kokoa ja kääntää sitä yms.