IMS / ARC: Oman teeman luonti

Blueprint prosessieditorissa voit luoda oman räätälöidyn teeman.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago

IMS- ja ARC-ohjelmistossa Blueprint proessieditori tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda valmiita teemoja. Näihin teemoihin voit asettaa valmiiksi organisaation tunnusvärit, jolloin prosessikuvaukset pysyvät yhtenäisinä ja organisaation itsensä näköisinä. Valmiit teemat myös nopeuttavat piirtämistä.

Ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, IMS-muokkaajat, ARC-pääkäyttäjät, ARC-sisällön luojat, ARC-muokkaajat

IMS-ohjelmistossa pääset muokkaamaan teemoja Ylläpidon Prosessit-otsikon alta. Valitse "Teemat ja paketit".

ARC-ohjelmistossa pääset muokkaamaan teemoja valitsemalla oikeasta reunasta "Asetukset". Paina Muokkaa-painiketta Blueprint-asetuksien kohdalta.

Katso alla olevalta videolta miten teema luodaan:

Vaikka video on IMSistä, teemojen luominen toimii samalla tavalla myös ARCissa.

1. Klikkaa vasemmanpuoleista "Teemat" laatikkoa.
  2. Luo uusi teema painamalla + -merkkiä.
  3. Voit muodostaa teemalle valmiin väripaletin, mikä helpottaa organisaation tunnusvärien käyttöä prosessikuvauksissa. Voit syöttää suoraan tarkat HEX-värikoodit. Nämä löytyvät usein organisaation graafisesta ohjeesta.
  4. Määritä taustan, objektien ja fonttien värit. Voit määrittää värejä myös objektikohtaisesti.
  5. Voit asettaa teeman oletusteemaksi. Näin uusia prosessikaaviota piirrettäessä teema on valittuna automaattisesti.
  6. Tallennettuasi teeman, voit hyödyntää sitä prosessikuvauksissa. Teemat löytyvät prosessieditorin yläpalkista.