IMS / ARC: Miten piilotan ylimääräiset kuviot?

Prosessieditorista löytyy valmiina monia erilaisia kuviopaketteja. Voit piilotta ne, joita organisaationne ei käytä.
P
Written by Paula
Updated 2 years ago
Ohje on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjät, ARC-pääkäyttäjät

Katso alla olevalta videolta miten pääset muokkaamaan prosessieditorissa näkyviä kuviopaketteja:

Video on kuvattu ARC-ohjelmistosta, mutta kuviopakettien hallinnointi tapahtuu samalla tavoin IMSissä.

1. Päättäkää mitä kuvioita haluatte hyödyntää prosessikuvauksissa.
  2. Mene kuviopakettien asetuksiin.
    ARC-ohjelmisto: Valitse oikeasta reunasta Asetukset -> Blueprint-asetukset.
    IMS-ohjelmisto: Mene ylläpitoon ja valitse Prosessit-otsikon alta "Teemat ja paketit".
  3. Valitse ne paketit, jotka haluat näkyviin. Ylimääräiset kuviopaketit pystyy piilottamaan poistamalla valinnan.
  4. Nyt prosessieditorissa näkyy vain valitsemasi kuviot.

Tarvittaessa voit myös luoda kokonaan uuden kuviopaketin.

Liittyvät artikkeliin: Oman kuviopaketin luonti