IMS / Riskien hakeminen

IMS-riskit osion hakutyökalun avulla voi suodattaa haluamansa riskit näkyville, joko kaikista riskeistä tai valitusta riskiluokasta
Written by Tomi Saarinen
Updated 2 years ago
Tämä artikkeli on tarkoitettu: IMS-pääkäyttäjä, IMS-katsoja

IMS:n riskit osiossa on mahdollisuus hakuehtojen avulla suodattaa haluamansa riskit näkyville riskit-osion etusivulta tai valitsemastaan riskiluokasta. Hakutyökalulla voidaan hakea riskejä nimen, kuvauksen, vaikutuksen, todennäköisyyden, tilan tai määriteltyjen luokittelutietojen perusteella.

Riskejä voidaan hakea esimerkiksi riskit-osion etusivulta, jolloin kaikista riskeistä saadaan suodatettu näkymä. Jos halutaan suodattaa näkymä kaikkein todenäköisimmistä riskeistä:

Riskit-osion haulla voidaan myös hakea minkä tahansa riskiluokan sisältä. Tämä mahdollistaa myös tietyllä tavalla luoda "kolmannen tason" riskeistä. Esimerkiksi, johonkin tehtaaseen kohdistuvat riskit tietyn riskiluokan sisällä:

Tehdaskohtaisen suodatuksen voi luoda käyttämällä omia luokittelutietoja ja ottamalla ne käyttöön riskit osiossa. Ohje luokittelutietojen lisäämiseen riskit-osiossa: Luokittelutietojen lisääminen riskille
Did this answer your question?