IMS / Luokittelutietojen lisääminen riskille

Tässä artikkelissa käydään läpi, miten riskeihin on mahdollista liittää niihin liittyviä lisätietoja. Lisätiedot voivat auttaa riskien luokittelussa tai hakemisessa.
Written by Tomi Saarinen
Updated 2 years ago
Tämä artikkeli on tarkoitettu: IMS-järjestelmänvalvoja

Riskille voidaan lisätä haluttuja lisätietoja myös otsikon ja kuvauskentän lisäksi  luokittelutiedoilla. Niin sanotuilla luokittelutiedoilla, voidaan esimerkiksi eritellä riskejä tietyn tyyppisiin tai antaa muuta lisätietoja, jonka avulla riskejä esimerkiksi halutaan hakea. Aloitetaan luokittelu tietojen lisääminen menemällä ylläpitoon --> luokittelutietokentät.

Paina "lisää uusi", josta avautuu valikko, millaisen kentän haluat luoda.

Huom! Jos haluat luoda luokittelutietokentän, joka on pudotuslista, tulee sinun ensin luoda haluttu pudostuslista kohdasta ylläpito --> pudotuslista --> luo uusi pudotuslista

Varmista sen jälkeen, että kyseinen luokittelutieto on käytössä menemällä: Ylläpito --> Osioiden asetukset --> Avaa "riskit" -valinta ja laita ruksi tarvittaviin luokittelutietohin

Jos haluat, että kyseinen tieto näkyy myös riskilistauksessa (riskien tiedot listausnäkymässä). Käy lisäämässä kyseinen kenttä Ylläpito --> Listausnäkymä --> laita ruksi haluttuun ja  voit myös siirtää kentät haluttuun järjestykseen.

Tämän jälkeen pääset lisäämään kyseisen tiedon riskille. Mene siis riskiin, johon haluat lisätä luokittelutiedon --> toiminnot (kolme pistettä) --> muokkaa luokittelutietoja -->  täytä halutut luokittelutiedot --> Tallenna.

Did this answer your question?