IMS / Kaikki objektit eivät näy prosessien muokkaustilassa

Jos mennessäsi muokkaustilaan kaikki objektit eivät näy, ne saattavat olla prosessin taustakuvana varsinaisten objektien sijaan.
IT
Written by Iiro Toivo
Updated 2 years ago
Kenelle tämä ohje on tarkoitettu: muokkaajat

Prosessi näyttää tältä katselutilassa:

Menessäsi muokkaustilaan, osa objekteista ei tule näkyviin (tässä esimerkissä uimaradat ja "Tietopankki"- objekti)

Syynä tähän on se, että kadonneet osat prosessikartasta eivät ole prosessieditorin kautta lisättyjä, vaan taustakuva. Tämä taustakuva on sittemmin poistettu IMS- järejstelmästä. Jos taustakuva olisi vielä IMSissä, se näkyisi myös prosessieditorissa.

Jotta saat taustakuvan poistettua, mene "toiminnot"- valikkoon kolmea pistettä painamalla. Valitse sieltä "Aseta taustakuva"

Klikkaa "Ei valintaa" ja tallenna

IMS avaa prosessieditorin, siellä ei tarvitse tehdä muuta kuin tallentaa ja poistua.

Nyt katselu- ja muokkaustila vastaavat toisiaan