ARC / Prosessieditorin valinta (Draw / Blueprint)

Mikäli käytössänne on Arter IAM- & Draw-moduulit, voi ARC-ylläpidosta valita mitä prosessieditoria käytetään uusien prosessien piirtämiseen.
Written by Ville Lukkaroinen
Updated 1 year ago

Ylläpidosta voit valita helposti mitä prosessieditoria käytetään uusien prossien kuvaamiseen. Jo kuvatut prosessit aukevat aina samalla editorilla mitä on aiemmin käytetty.

Tämä ohje koskee: ARC-pääkäyttäjät

1. Mene ARC ylläpitoon (ratas -ikoni)

2. Valitse "asetukset"

3. Paina "muokkaa" -painiketta

4. Valitse haluamasi asetus kohtaan "käytettävissä olevat muokkaimet uusille kaavioille"

1. Blueprint: ei Draw-editoria käytössä. Kaikki uudet prosessit piirretään automaattisesti vanhalla Blueprint-editorilla
  2. Draw: kaikki uudet prosessit piirretään automaattisesti uudella Draw-editorilla
  3. Blueprint ja Draw: käyttäjä saa valita ennen prosessin piirtämistä kumpaa editoria käyttää

5. Paina "Tallenna".